Aanbieding!

001 – Printbare escaperoom Frappie & Grappie en de verdwenen kaartjes

(7 klantbeoordelingen)

14,95

🎪 Ontdek dit nieuwe escaperoom avontuur van twee ondeugende clowns. De nieuwe sensatie voor het hele gezin! Wie ken jij met ondeugende kinderen van 5 tot 8 jaar die goed zijn in grapjes en streken uithalen?

 • Stimuleert 21e-eeuwse vaardigheden
 • Maakt maatschappelijke onderwerpen makkelijker bespreekbaar
 • Spelenderwijs leren van basisschool competenties (AVI M4)
 • Uitdagende escaperoom puzzels voor 60 tot 90 minuten speelplezier
 • Geen scherm of spelregels nodig en direct beginnen met spelen
 • Extra leuk voor vakanties, regenachtige dag thuis of kinderfeestje.
 • Het spel is in het Nederlands, Engels en Duits te spelen.
 • Na aankoop kun je direct starten met spelen.
 • In kleur uitprinten
Categorieën: ,

7 beoordelingen voor 001 – Printbare escaperoom Frappie & Grappie en de verdwenen kaartjes

 1. Wendy Driessen

  De boys zijn echt super enthousiast. Echt een aanrader. Het was geweldig!

 2. Annelies Crienen

  Ik vind het heel fijn dat de kinderen (7 en 9 jaar) vooral zelf aan de slag konden. Zo werd het echt een spel waarbij vooral onze oudste extra zelfvertrouwen kreeg. Als familie erg veel plezier gehad. Erg aan te raden om te spelen.

 3. Renske Donders

  Leuk en uitdagend spelletje..Sommige dingetjes is even goed nadenken maar wel een echte aanrader. Groetjes Renske Donders

 4. Pauline

  Super leuk opgezet, met kinderfeestje gedaan en de kinderen waren enthousiast.

 5. Willem van Hoof

  Erg leuk! Voor onze 7 jarige precies uitdagend genoeg… Kreeg de puzzles allemaal goed opgelost.

 6. S. Rulkens (geverifieerde eigenaar)

  Wij weten niets om te verbeteren, we vonden het super leuk!

 7. Lisanne

  Heel erg leuk spel om te spelen! Mijn zoontje was super enthousiast en wil nu aldoor escape rooms spelen. Dus jullie nieuwe spel (en nog komende spellen) zullen zeker gespeeld worden hier.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een print & play escape room spel voor kinderen van 5-8 jaar. Er zijn 5 opdrachten die ieder uit 4 onderdelen bestaan. Op deze manier leren kinderen samenwerken en taken verdelen. Na aankoop ontvang je documenten (PDF) direct in jouw mailbox die je zelf print.

We raden aan om het spel met maximaal 4 kinderen te spelen. Wil je het spel inzetten met een kinderfeestje? Dat kan! Print het spel meerdere malen uit en verdeel de groep in kleine groepjes zodat ze lekker aan de slag kunnen!

Gezellig samen met het gezin iets leuks doen. Thuis, buiten in je eigen tuin of lekker op de camping als je deze zomervakantie op vakantie gaat. Speel overal dit spel.

Is de concentratie van je kind lager? Leg het spel weg zodat je op een ander moment verder kunt gaan. Directeur Gerrit Paf is blij met elke hulp van ieder kind!

Wat maakt deze printbare escaperoom speciaal?

 • Educatief zonder dat kinderen het doorhebben, veel onderwijsthema’s van de basisschool zijn in dit spel verwerkt.
 • Ideaal om als cadeautje te geven.
 • 80% van de teksten zijn AVI M4 geschreven zodat kinderen oefenen met lezen terwijl ze spelen.
 • In het Nederlands en Engels beschikbaar
 • Ontworpen om kinderen zelfverzekerder te maken over zichzelf
 • Kinderen hebben een trots gevoel, omdat ze zelfstandig de puzzels maken.
 • Uiteraard is het extra leuk als papa en mama meedoen.
 • Unieke stijl en grafisch ontwerp
 • Hulpmiddel voor ouders om onderwerpen te bespreken zoals gebarentaal of stelen. Maar ook samenwerken, geduld en probleemoplossend denken.
 • Maar vooral heel veel plezier samen als gezin!

Wat is een escaperoom spel?

Escaperooms zijn spellen waarbij kinderen en volwassenen een avontuur beleven door gebruik te maken van puzzels en raadsels. Inmiddels telt Nederland 1000 fysieke escaperooms en heeft het de meeste escaperooms per vierkante kilometer. Dit spel is een variant hierop die je zelf kan printen. Er is geen voorkennis van escaperooms nodig, dus iedereen kan het spelen. Het mooie aan onze spellen is dat er geen lange draaiboeken zijn. Veel wijst voor zich. Dat is ook het mooie van een escaperoom, daar hoef je niet eerst 5 kantjes spelregels door te lezen. Deze printbare escaperoom is ideaal voor iedereen die iets leuks wil organiseren voor hun kinderen, neefjes, nichtjes etc.

Waarom zelf printen?

Kinderfeestjes organiseren of iets leuks voor kinderen bedenken bij slecht weer kan lastig zijn. Je koopt dit spel online en je kan direct aan de slag nadat je het geprint hebt. Zo kun je alsnog last-minute deze escaperoom spelen.

Als je geen printer tot je beschikking hebt kunnen we het spel ook opsturen alleen dan duurt het ongeveer 2 werkdagen voordat je kan starten.

Hoe lang zijn de kinderen er zoet mee?

Deze printbare escaperoom van Frappie & Grappie is ontworpen zodat kinderen taken kunnen verdelen. Ze worden aangemoedigd om samen te werken. Het spel is ontworpen dat kinderen er minimaal 60 minuten zoet mee zijn.

Voor een kinderfeest is dit een prima tijd voor een activiteit. Mochten de kinderen er wat langer over doen, dan kan de spelleider een hint geven. Het leukste is natuurlijk als de kinderen het halen en ze een succeservaring beleven.

Het is verboden om producten van Circus Pief Paf door te sturen, te verspreiden en/of te kopiëren. Dit product mag alleen als particulier gebruikt worden. Als je de producten van Circus Pief Paf wilt gebruiken voor commerciële doeleinden en/of in een bedrijfscontext, neem dan contact met ons op.