Aanbieding!

002 – Escaperoom Milanus & Pip en de Wonderspreuk (thuisgestuurd)

(2 klantbeoordelingen)

21,95

🎪 Ontdek dit nieuwste escaperoom avontuur van Milanus & Pip en de Wonderspreuk. Ontdek je eigen magische krachten in dit spel vol met magie en toveren. Milanus heeft een gigantisch probleem. Pip hinnikt, blaft en kwaakt. Kun jij onze Milanus helpen om Pip weer terug te toveren voordat zijn papa en mama terug zijn van de show?

 • Educatief zonder dat kinderen het doorhebben: Rekenen, inzicht, lezen, geduld, concentratie. 
 • 80% van de teksten zijn AVI M4 geschreven zodat kinderen oefenen met lezen terwijl ze spelen.
 • Ontworpen om kinderen zelfverzekerder te maken over zichzelf. Kinderen hebben een trots gevoel, omdat ze zelfstandig de puzzels kunnen maken.
 • Hulpmiddel voor ouders om onderwerpen te bespreken zoals het niet luisteren naar je ouders, voeren van je konijn, verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook samenwerken, geduld en probleemoplossend denken. Typische 20-eeuwse skills.
Artikelnummer: N/B Categorie:

2 beoordelingen voor 002 – Escaperoom Milanus & Pip en de Wonderspreuk (thuisgestuurd)

 1. Loes

  Wat een aanrader dit escaperoomspel voor thuis! Onze dochter heeft dit spel gespeeld samen met een vriendinnetje. Leuke reken, lees en zoek puzzels om op te lossen. Leerzaam en leuk om te spelen.
  Dit lijkt mij ook echt leuk om te spelen met een groter groepje, denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje. Ideaal!!!
  Wij gaan zeker vaker een escaperoomspel bestellen!

 2. Mieke

  Wauw! Wat ziet dit spel er ten eerste heel erg mooi uit. De kinderen waren meteen enthousiast! Het toveren en alle magische puzzels vielen goed in de smaak! We hebben een heerlijke middag samen met ons gezin gehad. Echt een aanrader. De kinderen kunnen niet wachten op het volgende spel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra informatie

Age

5-8 jaar, 8-12 jaar