Aanbieding!

002 – Printbare Escaperoom Milanus & Pip en de Wonderspreuk

(2 klantbeoordelingen)

14,95

ūüé™ Ontdek dit nieuwste escaperoom avontuur van Milanus & Pip en de Wonderspreuk. Ontdek je eigen magische krachten in dit spel vol met magie en toveren. Milanus heeft een gigantisch probleem. Pip hinnikt, blaft en kwaakt. Kun jij onze Milanus helpen om Pip weer terug te toveren voordat zijn papa en mama terug zijn van de show?

 • Dit spel is in twee versies te spelen. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar en van 8 tot 12 jaar.
 • Educatief zonder dat kinderen het doorhebben: Rekenen, inzicht, lezen, geduld, concentratie.¬†
 • 80% van de teksten zijn AVI M4 geschreven zodat kinderen oefenen met lezen terwijl ze spelen.
 • Ontworpen om kinderen zelfverzekerder te maken over zichzelf. Kinderen hebben een trots gevoel, omdat ze zelfstandig de puzzels kunnen maken.
 • Hulpmiddel voor ouders om onderwerpen te bespreken zoals het niet luisteren naar je ouders, voeren van je konijn, verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook samenwerken, geduld en probleemoplossend denken. Typische 20-eeuwse skills.
Artikelnummer: N/B Categorie√ęn: ,

2 beoordelingen voor 002 – Printbare Escaperoom Milanus & Pip en de Wonderspreuk

 1. Annelies Duivelshof

  Tijdens een logeerpartij van onze oudste zoon, heeft een groep van 4 jongens (leeftijd 9-12 jaar) het escaperoom spel Milanus & Pip en de Wonderspreuk gespeeld. Helemaal enthousiast, de vormgeving en kleuren zijn prachtig! Ruim 1.5 uur vermaak op verantwoorde wijze, door de afwisselende onderdelen is er voor elk kind wel iets passends. Met af en toe een klein zetje in de goede richting hebben ze het vrijwel helemaal zelfstandig kunnen spelen. Een aanrader dus!!

 2. M. Oomen (geverifieerde eigenaar)

  Hele leuke puzzels en het handige is dat je als ouder altijd een tip op kunt zoeken als ze het even niet weten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Dit is een print & play escape room spel voor kinderen van 8-12 jaar. Er zijn 4 magische opdrachten die allemaal goed onderling zijn te verdelen. Op deze manier leren kinderen samenwerken en taken verdelen. Na aankoop ontvang je documenten (PDF) direct in jouw mailbox die je zelf print. We raden aan om het spel met maximaal 4 kinderen te spelen. Wil je het spel inzetten met een kinderfeestje? Dat kan! Print het spel meerdere malen uit en verdeel de groep in kleine groepjes zodat ze lekker aan de slag kunnen!

Gezellig samen met het gezin iets leuks doen. Thuis, buiten in je eigen tuin of lekker op de camping als je deze zomervakantie op vakantie gaat. Speel dit spel overal.
Is de concentratie van je kind lager? Leg het spel weg zodat je op een ander moment verder kunt gaan. Milanus is blij met elke hulp van ieder kind!

Wat maakt deze printbare escaperoom speciaal?

 • Educatief zonder dat kinderen het doorhebben, veel onderwijsthema‚Äôs van de basisschool zijn in dit spel verwerkt.
 • Ideaal om als cadeautje te geven.
 • 80% van de teksten zijn AVI geschreven zodat kinderen oefenen met lezen terwijl ze spelen.
 • In het Nederlands en Engels beschikbaar
 • Ontworpen om kinderen zelfverzekerder te maken over zichzelf
 • Kinderen hebben een trots gevoel, omdat ze zelfstandig de puzzels maken.
 • Uiteraard is het extra leuk als papa en mama meedoen.
 • Unieke stijl en grafisch ontwerp
 • Hulpmiddel voor ouders om onderwerpen te bespreken zoals samenwerken, geduld en probleemoplossend denken.
 • Maar vooral heel veel plezier samen als gezin!

Wat is een escaperoom spel?

Escaperooms zijn spellen waarbij kinderen en volwassenen een avontuur beleven door gebruik te maken van puzzels en raadsels. Inmiddels telt Nederland 1000 fysieke escaperooms en heeft het de meeste escaperooms per vierkante kilometer. Dit spel is een variant hierop die je zelf kan printen. Er is geen voorkennis van escaperooms nodig, dus iedereen kan het spelen. Het mooie aan onze spellen is dat er geen lange draaiboeken zijn. Veel wijst voor zich. Dat is ook het mooie van een escaperoom, daar hoef je niet eerst 5 kantjes spelregels door te lezen. Deze printbare escaperoom is ideaal voor iedereen die iets leuks wil organiseren voor hun kinderen, neefjes, nichtjes etc.

Waarom zelf printen?

Kinderfeestjes organiseren of iets leuks voor kinderen bedenken bij slecht weer kan lastig zijn. Je koopt dit spel online en je kan direct aan de slag nadat je het geprint hebt. Zo kun je alsnog last-minute deze escaperoom spelen.

Als je geen printer tot je beschikking hebt kunnen we het spel ook opsturen alleen dan duurt het ongeveer 2 werkdagen voordat je kan starten. Je hebt dan de thuisgestuurd versie van Milanus & Pip en de Wonderspreuk nodig.

Hoe lang zijn kinderen er zoet mee?

Deze printbare escaperoom van Milanus en Pip en de Wonderspreuk is ontworpen zodat kinderen alles onderling kunnen verdelen zodat iedereen wat te doen heeft. De puzzels zijn allemaal in thema en de kinderen worden aangemoedigd om samen te werken. Het spel is ontworpen zodat kinderen er minimaal 75 minuten zoet mee zijn.
Ook voor een kinderfeest is dit een prima tijdsduur. Mochten de kinderen er wat langer over doen, dan kan de spelleider een hint geven. Het leukste is natuurlijk als de kinderen het halen en ze een succeservaring beleven.

Het is verboden om producten van Circus Pief Paf door te sturen, te verspreiden en/of te kopi√ęren. Dit product mag alleen als particulier gebruikt worden. Als je de producten van Circus Pief Paf wilt gebruiken voor commerci√ęle doeleinden en/of in een bedrijfscontext, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Age

5-8 jaar, 8-12 jaar

Andere suggesties…