Het gaat allemaal om plezier!

Wij zijn een Nederlands gezin dat in het zuiden van Nederland woont. Ons gezin bestaat uit 3 personen. Mike (37), Karin (34) en Milan (7). Alle Circus Pief Paf-spellen zijn gemaakt en ontworpen door de hele familie. Milan richt zich vooral op namen, kleuren, grappige dansjes en komt met vreemde puzzels :). Karin werkt aan de teksten, puzzels en look&feel. Mike werkt aan het spelontwerp, de puzzels en de website. Hiermee hebben we onze familieband sterker dan ooit gemaakt.

Het creëren van onvergetelijke momenten met jouw dierbaren

We helpen ouders en kinderen graag om mooie momenten met elkaar te beleven. We proberen het zelf zo vaak mogelijk te doen, maar we kunnen het nog veel meer doen. Onze zoon weet al dat als we gaan eten, er 100% aandacht voor hem is, en vooral, het spelen van spelletjes! Hij weet dat als mama en papa een spelletje met hem spelen, hij alle aandacht heeft. We delen verhalen, ervaringen en maken elkaar aan het lachen.

Over onvergetelijke momenten gesproken. In 2014, zeven jaar geleden, veranderde ons leven op zoveel manieren. Onze zoon, Milan, werd geboren. Maar er is in die tijd ook iets veranderd. Karin is nu al 7 jaar chronisch ziek. Dokters noemen het fibromyalgie. Wij noemen het reuma om het makkelijker uit te leggen. Het resultaat is hetzelfde. Ze kan niet werken en de dingen doen waar ze zo van houdt. Ze heeft het grootste deel van de dag pijn. Een ouder zijn voelt nu zo veel moeilijker. Daarom is de waarde van het doorbrengen van tijd met ons gezin een van de belangrijkste dingen voor ons.

Daarom willen we onvergetelijke momenten creëren voor gezinnen over de hele wereld. We horen graag jullie eigen onvergetelijke momenten met jouw familie.

Van een nood een deugd maken

Mike maakt spellen en ervaringen voor grote groepen mensen. Samen runnen we al jaren Escape Rooms Nederland. Beide bedrijven hebben het moeilijk vanwege corona. Met geen inkomsten als gevolg. Het mooie aan deze periode is dat we veel tijd doorbrengen met Milan. We hebben nog nooit zoveel mooie momenten samen meegemaakt. De glimlach op zijn gezicht vertelde ons elke keer precies wat we nodig hadden.

Stilzitten zit niet in onze aard. Mensen helpen wel. We stonden op en maakten van deze nood een deugd. Hoe konden we iets creëren dat deze onvergetelijke momenten voor anderen mogelijk zou maken? We creëerden Circus Pief Paf.

Circus Pief Paf

Dit is een uniek circus, een metafoor voor de wereld waarin we leven. Onze verschillen, onze culturen, onze passie, onze diversiteit, maar ook de overeenkomsten. Circus Pief Paf wil een wereld creëren waar ouders EN kinderen zichzelf kunnen voelen. Waar ze perfect zijn zoals ze zijn. Waar ze vrij zijn om te leren en te spelen. Vrij van oordelen. Dingen doen niet omdat iemand het zegt, maar omdat je graag het onbekende verkent zonder de mening van anderen.

Speels leren

Het creëren van plezier en onvergetelijke momenten is waar we zo van houden. We houden ervan om spelenderwijs leren te verwerken in elk spel. Leren zonder dat kinderen het merken. Om ze een gevoel van doelgerichtheid te geven door spelletjes te spelen met hun familie. Om de vaardigheden van de 21e eeuw te stimuleren. We denken na over hoe kinderen denken en dagen ze uit in hun ontwikkeling. Maar bovenal ontwerpen we spellen om samen plezier te hebben!

Daar ligt onze passie. Kinderen gebruiken digitale apparaten om te leren. Dat is prima, maar we geloven echt in het maken van ervaringen die je kunt voelen en aanraken en waar je echt kunt genieten van quality time samen. Zonder beeldschermen.

We hopen voor jou nog veel meer spellen te kunnen maken om van te genieten met jouw eigen familie. Om plezier te hebben en samen nieuwe onvergetelijke ervaringen mee te maken. Alvast bedankt voor de steun. We zijn je erg dankbaar als je dat doet. Het helpt ons enorm!

Bekijk onze spellen

Contact opnemen