Veelgestelde vragen

Wat is een print & play spel?

Een print & play spel is een spel die je na aankoop digitaal toegestuurd krijgt. Hierna kun je deze zelf printen.

Circus Pief Paf spellen houden zoveel mogelijk rekening met kleurgebruik van de print & play spellen zodat je niet complete cartridges nodig hebt.

Er worden ook alternatieven geboden waarbij je tegen meerprijs van 5 euro een versie thuisgestuurd krijgt. Zodat als je geen printer hebt of de inkt op is, alsnog het spel kan spelen.

Hoe vaak kan ik de spellen spelen?

Bij elk spel van Circus Pief Paf ligt dat er aan. De meeste spellen zijn als escaperoom ontworpen en kunnen dus maar een keer gespeeld worden. Dit komt omdat als je weet hoe het spel werkt en de juiste codes gevonden zijn dan kun je het niet ngmaals spelen.

Dat wil niet zeggen dat als iets ontworpen is om eenmaal te spelen, dat het ook maar eenmaal te spelen is. Repetitie bij kleinere kinderen is ontzettend belangrijk, dus je kunt het altijd opnieuw aanbieden een bepaalde tijd later.

Wie is Circus Pief Paf?

Circus Pief Paf is een iniatief van Familie van Hoenselaar. Alle spellen, teksten, namen en puzzels zijn gemaakt door ons gezin. Gestart tijdens de coronacrisis. Als belangrijkste reden om samen echt iets moois neer te kunnen zetten, maar de noodzaak was nu extra hoog omdat er geen geld meer was om het gezin te kunnen betalen. Daarom is Circus Pief Paf ontstaan.

Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet bij staan, dan staan we voor je klaar via de mail. Gebruik de contactpagina om een bericht naar ons te versturen.