004 – Wens ster 2020

0,00

In deze tijd vinden wij het belangrijk dat kinderen hun wens durven blijven delen. We hebben daarom een hele bijzondere ster ontworpen. Deze kunnen kinderen zelf knippen en vouwen en uiteraard ergens ophangen, of in de Kerstboom plaatsen. Als je de ster vouwt en deelt met de hashtag #circuspiefpaf maak je ook nog eens kans op een gratis spel naar keuze. We zullen op 1 januari 2021 een keuze maken uit alle mooie en bijzondere wensen. Jullie kunnen in het tekstbalkje de wens invullen en online delen met #circuspiefpaf. We wensen jullie in het nieuwe jaar nog meer onvergetelijke momenten samen met het gezin.

Wat deze wens ster speciaal maakt is dat in deze ster ook twee nieuwe karakters van Circus Pief Paf zijn verstopt. Weet jij welke? Maar wat wellicht nog veel leuker is, is dat de wens ster ook een puzzel bevat voor extra korting op onze spellen. Kunnen jullie deze oplossen?

Beschrijving

Om de wens ster te vouwen hebben we een eerste video op het Circus Pief Paf YouTube kanaal geplaatst. Hierin legt Karin uit hoe je deze wens ster kunt vouwen.

Bekijk wens ster 2020 vouwinstuctie.

UPDATE: De ster is nog wel te vouwen, de kortingscode en de winactie zijn inmiddels verlopen