Kinderfeestjes escape room

Circus Pief Paf is zeer geschikt voor kinderfeestjes. Deze kan gespeeld worden met een groep kinderen van 5 tot 12 jaar. Kijk goed naar de leeftijd van het spel. Het spel is zo opgezet dat alle kinderen een rol spelen in het maken van de puzzels. Dat wil zeggen dat er meerdere opdrachten zijn per puzzel, waardoor iedereen aan de beurt kan komen.

Een escaperoom spel is zeer geschikt voor een kinderfeestje, je Besteld de brievenbusversie of de download versie en print het spel zelf uit en je bent klaar om te gaan voor dat leuke onvergetelijke kinderfeest. Geen gedoe met allerlei voorbereidingen. Je kunt direct starten. We hebben ook een extra instructie voor ouders/verzorgers om het nog net even makkelijker te maken.

Misschien kun je een mooie doos met zelfgemaakte circuskaartjes en wat lekkers erin gebruiken om de ervaring nog beter te maken. Het eerste spel duurt minstens 60 tot 90 minuten en in de zomer is het heerlijk om buiten te doen.

Heb je meer kinderen? Print deze dan vaker uit. Het spel is het leukste om met 2-4 kinderen te doen. Heb je 8 kinderen, dan raden we aan om het tweemaal te bestellen of zelf uit te printen.