Selecteer een pagina

Faciliteer avontuur!

De camping als avonturen plek

Net als op jullie camping is er bij Circus Pief Paf altijd wat te beleven. Door voor Circus Pief Paf te kiezen kun je jouw gasten elke moment een extra avontuur bieden.

✅ Verdien meer dan 10 euro per verkocht spel
✅ Biedt het deze zomer nog aan
✅ Uniek op campings in Nederland

Waarom is dit spel zo speciaal?

  • Uitdagende escaperoom puzzels en opdrachten voor 60 tot 90 minuten speelplezier waarbij je geen scherm nodig hebt!
  • Extra leuk voor vakanties, op een mooie of regenachtige dag.
  • Het spel is in het Nederlands, Engels en Duits te spelen.
  • Overal te spelen. Buiten bij of in de caravan, op het terras of ergens anders op de camping.
  • Even ontsnappen aan de werkelijkheid en duik in het avontuur van dit kleurrijke circus.
  • Geen spelregels, direct beginnen en bepaal zelf het tempo.
  • Het spel wordt in een mooi vormgegeven envelop aangeboden.

De boys zijn echt super enthousiast. Echt een aanrader. Het was geweldig!

Wendy Driessen

Ik vind het heel fijn dat de kinderen (7 en 9 jaar) vooral zelf aan de slag konden. Zo werd het echt een spel waarbij vooral onze oudste extra zelfvertrouwen kreeg. Als familie erg veel plezier gehad. Erg aan te raden om te spelen.

Annelies Crienen

Spel gespeeld hoor, was erg leuk! Dochter van bijna 7 kon het met een beetje hulp zelf. Mooi ook die verschillende denkniveaus (de kledingkast met logisch redeneren en puzzelen met de ballonnen meer op systematiek aanbrengen en zorgvuldigheid). Erg leuk! En in kader van 21st century skills ook echt mooi voor toepassingen in de klas.

Tineke Droog

DEMO
Wat is een escaperoom spel?
Escaperooms zijn spellen waarbij kinderen en volwassenen een avontuur beleven door gebruik te maken van puzzels en raadsels. Super populair in Nederland en daarbuiten. Inmiddels telt Nederland 1000 fysieke escaperooms en heeft het de meeste escaperooms per vierkante kilometer.

Er is geen voorkennis van escaperooms nodig, dus iedereen kan het spelen. Het mooie aan onze spellen is dat er geen lange draaiboeken zijn. Veel wijst voor zich. Dat is ook het mooie van een escaperoom, daar hoef je niet eerst 5 kantjes spelregels door te lezen. Deze escaperoom is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die iets leuks willen doen op de camping.

Informatie eerste escaperoom spel: speciaal voor gezinnen op de camping
Het Circus bestaat uit een grote enthousiaste familie. Deze editie gaat over Frappie Fratsen en Grappie Grollen. Twee clowns die het hele circus op zijn kop hebben gezet door allemaal streken en grapjes uit te halen.
Directeur Gerrit Paf zit met zijn handen in zijn haren en trommelt alle kinderen op die hem willen helpen om het circus weer in orde te maken en de verdwenen entreekaartjes terug te halen. Vind de 3 cijferige code en kraak de kluis samen met Gerrit! Wie durft het aan?

Ontdek dit nieuwe escaperoom avontuur van deze twee ondeugende clowns. De nieuwe sensatie voor het hele gezin! Gezinnen bij jullie op de camping hebben vast ook kinderen die goed zijn in grapjes en streken uithalen :).

Gedachtegoed achter onze spellen
Sinds de coronacrisis hebben we als familie geen inkomsten meer. We geven niet op! We spelen als familie graag spelletjes en we willen dit met de wereld delen. Daar ligt onze passie. Het creëren van mooie ervaringen waarbij plezier de belangrijkste drijfveer is. We zijn gaan nadenken over hoe we dit kunnen vormgeven. Daaruit is Circus Pief Paf tot leven gekomen.

Ons uitgangspunt is dat iets leuk moet zijn! Kinderen brengen nog steeds veel tijd thuis door en hebben veel school moeten missen. Onze spellen bevatten naast plezier veel educatieve elementen. We helpen ouders graag om te genieten van mooie momenten met hun gezin. We houden ervan om zoveel mogelijk speels te leren. Leren zonder dat de kinderen het merken. Vormen, lezen, kleuren, tellen, inzicht en structureren. Dit alles laten we terugkomen in onze spellen. We denken na over hoe kinderen denken en dagen ze uit in hun ontwikkeling. Maar bovenal ontwerpen we spellen om samen plezier te hebben!

Wij zijn een Nederlands gezin dat in het zuiden van Nederland woont. Ons gezin bestaat uit 3 personen. Mike (36), Karin (33) en Milan (6). Alle Circus Pief Paf-spellen zijn gemaakt en ontworpen door de hele familie. Milan richt zich vooral op namen, kleuren, grappige dansjes en komt met vreemde puzzels :). Karin werkt aan de teksten, puzzels en look&feel. Mike werkt aan het spelontwerp, de puzzels en de website. Hiermee hebben we onze familieband sterker dan ooit gemaakt.

We hopen voor jou nog veel meer spellen te kunnen maken om van te genieten met jouw eigen familie. Om plezier te hebben en samen nieuwe onvergetelijke ervaringen mee te maken. Alvast bedankt voor de steun. We zijn je erg dankbaar als je dat doet. Het helpt ons enorm!

Extra omzet door verkoop van onze spellen?

Neem contact op en we zorgen dat de spellen zo spoedig mogelijk bij jullie verkocht kunnen worden.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
    Bij meer dan 50 stuks betaal je 8,95 per spel. Bij meer dan 100 betaal je 7,95 per spel.